Gratis bezorging vanaf €40,-

MTS Euro Products

Al jaren werkt Schoonmaakmagazijn.nl nauw samen met MTS Euro Products als aanbieder van een groot assortiment hoogwaardige hygiëneproducten. Al sinds 1991 levert MTS Euro Products onder andere toilet- en handdoekpapier, stevige dispensers, nonwovens, poetslappen en absorptiematerialen.

Het Euro Products magazijn en vrachtwagens

Euro Products voor elk marktsegment

De bedrijven die wij leveren komen uit diverse uiteenlopende branches, ieder met hun eigen wensen en behoeften zoals:

  • Schoonmaakbedrijven
  • Scholen
  • Kantoren
  • Campings
  • Praktijken

Met ons grote assortiment en veel kennis van verschillende doelgroepen kunnen we jou goed adviseren en totaaloplossingen aanbieden als het gaat om de inrichting van sanitaire ruimtes.

Voordelige hygiënepapier alternatieven

Onze kracht zit in het aanbieden van voordelige alternatieven voor merken als Tork, Vendor en Kimberly-Clark. Met keuze uit doprollen, handdoekrollen, coreless toiletpapier, jumbo toiletpapier en veel meer is er voor elke dispenser een alternatief van onwijs goede kwaliteit, maar blanco, dus een stuk voordeliger!

QuartzLine, de nieuwste dispenserlijn van Euro Products

De QuartzLine is met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker en is de tweede dispenserlijn van MTS Euro Products naast de succesvolle Pearl Line. Met verschillende kleuren, hoge kwaliteit en elegantie passen de dispensers in de toiletten van elk interieur. Het is een complete lijn in drie verschillende varianten. Smetteloos wit of robuust zwart. Wil je chique? Ook dat biedt QuartzLine met RVS: een zwarte dispenser met een silverlook frontplaat. Leverbaar in tientallen modellen, afmetingen en specificaties.

Bekijk alle QuartzLine Dispensers

Euro Products voor het milieu

MTS Euro Products staat en zal altijd blijven staan voor een milieubewuste werkwijze. De impact van hun producten en werkzaamheden op het milieu worden tot een minimum beperkt door verantwoord gebruik van grond- en hulpstoffen. Producten in het assortiment zijn waar mogelijk vervangen door minder milieubelastende alternatieven, en ook het energieverbruik wordt zo veel mogelijk beperkt. Door goed te communiceren met hun leveranciers, de markt te onderzoeken, kennis te delen, mee te denken en problemen op te lossen werken ze dagelijks aan oplossingen voor een betere en bovenal schonere wereld voor mens en natuur.

FSC-keurmerk

Diverse producten van Euro Products beschikken over het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de garantie dat de grondstoffen voor onder meer het papier en de papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekend dat de grondstof dus niet afkomstig is uit bosgebieden met hoge natuurwaarden zoals oerbossen en ook niet van plantages waar tropisch regenwoud gekapt voor is.

Europees Ecolabel

Het Euro Products assortiment beschikt gedeeltelijk over het Europees Ecolabel. Dit ecolabel is het milieukeurmerk van de Europese Unie voor non-foodproducten en diensten. De criteria voor dit label hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst, en worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en grondige consultatierondes binnen het bestuur van het Europees Ecolabel. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval. Daarom is voor producenten en leveranciers het EU Ecolabel een betrouwbaar bewijs van de milieuvriendelijkheid van een product of dienst. Het logo is een groene bloem met het symbool van de Europese Unie. Op producten met het EU Ecolabel staat het logo en het bijhorende licentienummer.

Meer informatie op de website van MTS